Rezervacije naslovna1

On line rezervacija

Odaberite apartman u skladu sa vašim potrebama i izvršite on line rezervaciju. Potvrdu rezervacije dobijate u roku od 15 minuta od trenutka slanja zahteva.

Rezervaciju možete izvršiti i pozivom na naš broj telefona:

060/070-7411
Prijava

Odjava

Broj odraslih
Broj dece

Apartman Gold Mountain Lux je moderan i komforan apartman u novoizgradjenom objektu u centru Zlatibora.Potpuno je opremljen za ugodan boravak i odmor do 4 osobe.Sadrzi dnevni boravak,kuhinju,spavacu sobu,kupatilo i veliku terasu na kojoj mozete uzivati tokom letnjih meseci.Na 100 m od apartmana nalazi se Spa centar hotela Mona,koji mogu koristiti i vanhotelski gosti.Apartman im ktv,wifi internet i parking.Cena od 35e/dan.
Prijava

Odjava

Broj odraslih
Broj dece

Apartman Exclusive nalazi se u blizini hotela Iris,na samo 200 m od Kraljevog trga i jezera.Ukoliko zelite da odmor provedete u mirnom kraju,okruzenom borovom sumom,a da Vam svi sadrzaji Zlatibora budu na dohvat ruke,ovaj apartman je pravi izbor za Vas.Apartman sadrzi komforan dnevni boravak,kuhinju,spavacu sobu,kupatilo i terasu.Pogodan je za smestaj do 4 osobe.Svaka soba poseduje lcd tv sa ktv i besplatan wifi.Pored apartmana nalazi se hotel sa spa centrom koji mogu koristiti i vanhotelski gosti,a otvoreni olimpijski bazen je na 200 m udaljenosti.Cena od 30e/dan.
Prijava

Odjava

Broj odraslih
Broj dece

Apartman Kraljevi konaci nalazi se u najlepsem delu Zlatibora,pored samog jezera,u blizini brojnih sadrzaja koji ce vas odmor uciniti nezaboravnim.Sadrzi dnevni boravak,kuhinju,2 spavace sobe i 2 kupatila i pruza sve sto je potrebno za savrsen odmor na planini.Cena od 50 eura/dan.
Prijava

Odjava

Broj odraslih
Broj dece

Apartman Viogorska nalazi se u novoizgradjenom objektu u istoimenoj ulici,na 5 minuta laganog hoda do centra Zlatibora.Apartman sadrzi dnevni botavak,kuhinju,kupatilo,spavacu sobu i terasu.U apartman se mogu smestiti do 4 osobe.U blizini apartmana nalaze se marketi Idea i Aroma.
Prijava

Odjava

Broj odraslih
Broj dece

Apartman Golija nalazi se na samo 200m od Hotela Palisad i idealan je za smestaj 2 do 4 osobe.Apartman je moderno opremljen i ima veliku terasu.Gostima apartmana je dostupan besplatan wifi,ktv i parking.
Prijava

Odjava

Broj odraslih
Broj dece

Apartman Demi  nalazi se u mirnom delu Zlatibora u naselju Rujno,na 700 m od centra.U blizini apartmana nalazi se elitni restoran Miris dunja,a na 250 m je market Idea.Apartman sadrzi komforan dnevni boravak,spavacu sobu,kuhinju i kupatilo.Udobno se moze smestiti do 6 osoba.Gostima je na raspolaganju wifi internet,ktv,parking i veliko dvoriste sa garniturom za sedenje.
Prijava

Odjava

Broj odraslih
Broj dece

Apartman Prolece nalazi se u blizini Aroma marketa,na samo par stotina koraka od centra i Kraljevog trga.Sadrzi dnevni boravak,kuhinju,kupatilo,spavacu sobu i terasu sa koje se pruza fantastican pogled.Idealan je za smestaj 2 do 4 osobe.Cena od 30 eura/dan.
Prijava

Odjava

Broj odraslih
Broj dece

Apartman Breza nalazi se u istoimenoj ulici,u neposrednoj blizini hotela Mir,u mirnom delu  Zlatibora.Sadrzi dnevni boravak,kuhinju,kupatilo,spavacu sobu kao i prostranu terasu na kojoj mozete uzivati tokom letnjih meseci.Apartman je namenjen za boravak do 5 osoba.Cena od 25e/dan.
Prijava

Odjava

Broj odraslih
Broj dece

Apartman JJ nalazi se u ulici Jovanke Jeftanovic,na 200 m od centra Zlatibora.Idealan je za smestaj do 4 osobe.Ukoliko zelite da odmor provedete u mirnom kraju,a nadomak centra i svih sadrzaja Zlatibora,apartman JJ je idealan izbor za Vas.Gostima apartmana je na raspolaganju wifi,ktv i parking.Dnevni najam apartmana od 25 evra.
Prijava

Odjava

Broj odraslih
Broj dece

Apartman GOLD VIEW nalazi se u centru Zlatibora,udaljen 200 m od Kraljevog trga.Sadrzi dnevni boravak,spavacu sobu,kuhinju,kupatilo i terasu.Sa terase apartmana se pruza predivan pogled.Gostima apartmana na raspolaganju je parking,ktv i wifi.U blizini apartmana nalazi se nekoliko odlicnih restorana, kao i marketi Aroma,Maxi i Idea.U apartman se mogu smestiti do 4+1 osobe.Dnevni najam apartmana od 30 evra.
Prijava

Odjava

Broj odraslih
Broj dece

Apartman Svetogorska nalazi se u istoimenoj ulici na Zlatiboru,na samo 150 m od jezera i centra Zlatibora.Idealan je za smestaj do 4 osobe.Apartman se nalazi u najlepsem delu Zlatibora,preko puta Crkve.Gostima apartmana na raspolaganju je parking,wifi internet i digitalna tv.Dnevni najam apartmana od 30 evra.
Prijava

Odjava

Broj odraslih
Broj dece

Apartman Golija 2 nalazi se u centru Zlatibora,na 350 m od Kraljevog trga i jezera.Po strukturi je trosoban,ima 2 spavace sobe,dnevnu sobu,kuhinju,kupatilo i terasu.Moze primiti do 6 osoba.Gostima apartmana na raspolaganju je ktv,wifi i parking.
Prijava

Odjava

Broj odraslih
Broj dece

Nalazi se u strogom centru Zlatibora u pesackoj zoni.Predstavlja savrsen izbor,ukoliko zelite da Vam svi sadrzaji centra budu na dohvat ruke.Po strukturi je duplex.U prvom nivou nalazi se dnevni boravak,kuhinja,kupatilo i terasa,a na galeriji se nalaze francuski krevet i 1 krevet na razvlavenje.Prednost ovog apartmana je terasa,koja se nalazi odmah iznad setalista,pa cete dok ispijate kafu na terasi svog apartmana,imati utisak da se nalazite na terasi nekog od kafica u centru.Apartman moze primiti do 6 osoba.Cena od 35 e/dan.
Prijava

Odjava

Broj odraslih
Broj dece

Apartman Jelena udaljen je od centra i ukoliko vam je potreban mir idealan je izbor za Vas.Pogodan je za smestaj do 4 osobe.Sadrzi dnevni boravak,spavacu sobu,kuhinju,kupatilo i terasu.Gostima je na raspolaganju wifi,ktv i parking.
Prijava

Odjava

Broj odraslih
Broj dece

Studio apartman Jelena nalazi se na istoj lokaciji kao i istoimeni apartman.Idealan je za smestaj 2(+1) odobe.Gostima apartman na raspolaganju je wi fi ,ktv i parking.
Prijava

Odjava

Broj odraslih
Broj dece

Apartman Svetogorska 2 nalazi se u najlepsem delu Zlatibora,preko puta crkve.U pitanju je komforan apartman povrsine 50 m2 i idealan je za smestaj do 4 osobe.Gostima apartmana na raspolaganju je parking,wifi,ktv.Cena od 35 evra/dan.
Prijava

Odjava

Broj odraslih
Broj dece

Studio apartman Golija nalazi se u centru Zlatibor,na 350 m od Kraljevog trga i jezera.Idealan je za smestaj 2 osobe.Sadrzi francuski krevet,kuhinju i kupatilo.Gostima apartmana na raspolaganju su besplatan wifi internet,kablovska tv i parking.Dnevni najam apartmana od 25 evra.
 
 
 

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | GOLD MOUNTAIN